Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριες βασιλακοπουλε τοσο αχρηστος ειστε ουτε εναν τελικο δεν μπορειται να κανετε. Τι εγινε μια ομαδα απο τις δυο δεν εχει φορμα και  ξαφνικα 4 μερες πριν τον τελικο ανακοινωνεται την αναβολη του. Γιατι τωρα ξαφνικα σας επιασε το θεμα με τα σχολεια και να μην παμε εμεις στο γηπεδο. Ξαφνικα εγινε το ελληνικο ακαταληλο για τον αγωνα? πως 3χρονια το κανατε εκει κ δεν εγινε τιποτα. Γιατι δεν κανετε τον τελικο στο ΣΕΦ η στο ΟΑΚΑ που εχει ολες τισ καταλληλες προδιαγραφες και να μας δωσετε παραπανω απο αυτα τα αστεια νουμερα τον 600 εισιτηριων. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΣΕΙΣ Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.
τυχαια η ομαδα μας ελεγε σημερα οτι θα κατευει κανονικα στο γηπεδο ενω η ομαδα της πουστιας παλευε με νυχια κ με δοντια να μην γινει το ματς.....ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΨΩΛΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. 
Δεν ανεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά, τόσο προς εμάς, όσο και προς την ομάδα μας!
 

Υ.Γ.1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο τελικός να διεξαχθεί με παρουσία φιλαθλων και των δύο ομάδων ή στο Ελληνικό ή σε μεγαλύτερο γήπεδο και φυσικα με περισσότερα εισιτήρια από τα κλασσικά 600...


Υ.Γ.2 Ήρθε η ώρα να αποδείξετε, αν μπορείτε να είστε σε αυτές τις θέσεις και να πληρώνεστε από τους έλληνες φορολογούμενους, αλλά και από τις ομάδες μας με όλα τα αστεία πρόστιμα που κατά καιρούς βάζετε.

Υ.Γ.3  ΡΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου