Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτην την ομαδα θελουμε να βλεπουμε μεσα στο γηπεδο μια ομαδα που σε ενα αδιαφορο παιχνιδι ετρεχε βουταγε να πιασει χαμενες μπαλιες και επαιξε ωραιο μπασκετ. Η ΘΥΡΑ 7 το ειπε και το εκανε πραξη εδωσε παρων στην αναμετρηση θελοντας αρχικα να ανταμειψουν την προσπαθεια τησ ομαδας κ του Ντουσαν Ιβκοβιτς. Ηδη κινητοποιηση υπαρχει στις ταξεις των οπαδων των οργανωμενων αρχη γενομενης απο το ματς με την σιενα οπου το σεφ θα θυμιζει κολαση.

Υ.Γ.1 Οι φυλλαδες σας λεγανε οταν χασαμε απο την ουλκερ μεσα στο σεφ παει το ονειρο κ ποτε δεν θα παμε final-4 και τωρα που θα φατε εσεις το καυλη της μπαρτσελονας δεν λετε τιποτα ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. 

Υ.Γ.2 ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡHΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛYΤΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Υ.Γ.3 ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Α.Π ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΟ  ΒΟΗΘΑΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 7


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4/3/1945 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΗΤΑΝ 1986 ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ.. KANAREVO-P.FALIRO BROTHERS FOR EVER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου