Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Στην χώρα που ο εισαγγελέας σε καλεί, μόνο αν έχεις σχέση με τον Ολυμπιακό, στην χώρα που μόνο το κόκκινο προκαλεί και πονάει, στην χώρα που η κολοτούμπα είναι η 2η φύση των ανθρώπων, ας καταλάβουν όλοι οτι είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ενα συστημα σαπιο ενα συστημα που πολεμα μονο τους οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Που ειναι ολοι αυτοι οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι που ειναι ολοι αυτοι οι πολιτικοι που μας ζαλισανε με τις παπαριες τους οταν εμεις μπηκαμε γηπεδο που ειναι ολοι ΤΩΡΑ...?  Γαμηστε τα κοτοπουλα τους τουρκους  καθως αντι να κανουν τουμπεκη βγαζουνε κ γλωσσα.

Υ.Γ.1. Αυτοί που το καλοκαίρι κλαιγόντουσαν να τους δώσουμε το γήπεδο για να μη ξεφτιλιστούν και να παίξουν στην Ευρώπη, κι ο ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθήσει πρόεδρος μας το έδωσε, αν η διακοπή γινόταν στο Καραϊσκάκη θα έλεγαν στην ομάδα τους να συνεχίσει όπως σήμερα για να μην τιμωρηθούν οι ουγκ ουγκ-μπαογκαρες?? Θα αποστείλουν τώρα επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας? Θα ζητήσει διακοπή ο πρόεδρος-γλάστρα τους?

Υ.Γ.2. Ολοι διπλα στην ομαδα μπασκετ και στον ιβκοβιτς αυτη η ομαδα φετος αξιζει να την βοηθησουμε και σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πρεπει να ειμαστε εκει. Ολοι γηπεδο την τριτη και την πεμπτη για να παρουμε την προκριση στην βαρκελωνη.

 Υ.Γ.3. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου