Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Ε ναι, οφείλει να το παραδεχτεί πλέον όλη η Ελλάδα, είστε οι Πρωταθλητές. Οι πρωταθλητές Γέλιου που μια εβδομάδα τώρα με τα καμώματα σας μας έχετε κάνει να ξεχάσουμε την κρίση. Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια μια εβδομάδα για την αδικία, τα γκολ, το ξύλο που δεχτήκατε στο Καραΐσκάκη. Έχετε βάλει λυτούς και δεμένους να περάσουν με Γκεμπελικούς μεθόδους στο κεφάλι όλων των Ελλήνων ότι το πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο, ότι η superleague είναι αποτυχημένη, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν και ασχολείται από το καλοκαίρι μόνο με τα κοινά του ποδοσφαίρου, φταίει για την κατάντια του και την αναξιοπιστία του. Μας έχετε πρήξει με την "ζούγκλα" του Καραΐσκάκη, για την επίθεση που δεχτήκατε από τους οπαδούς μας, για την διαιτησία, κ ότι άλλο θυμηθήκατε μέσα στην επιθυμία σας να δικαιολογήσετε και να περάσετε στο λαγολαό ότι δεν φταίει, το ότι δεν έχετε ομάδα, αλλά όλα τα άλλα,που δεν παίρνετε  πρωτάθλημα, γιατί έτσι  πάτε να το περάσετε στους οπαδούς σας και μεταξύ μας τα έχετε καταφέρει, τους έχετε πιάσει κορόιδα.
Εαν ήμασταν αφελείς θα είχαμε πιστοί,  ότι έγιναν όργια στο Καραΐσκάκη, αλλά δεν είδαμε από τους αντικειμενικούς να μιλάνε στα "παράθυρα", ούτε είδαμε  να πέφτει λίγο μελάνι πάνω στην σελίδα τους και να μιλούν για τα κατάντια των παρενεργειών της πράσινης προπαγάνδας με την επίθεση σε  Τρύφωνα, πιλάβιο, superleague, στο σπίτι του Τοροσίδη , στις απειλές που δέχεται   ο σύλλογος μας κτλ παρατράγουδα της πράσινης κατάντιας.
Ο μηχανισμός σας έκανε μέχρι και το πρόεδρο της δημοκρατίας να κάνει δηλώσεις, έχετε πρήξει τους γραμματείς στην uefa και την fifa να ασχοληθούν μαζί σας και καταλήξατε εχτές να τρώτε τα μούτρα σας στην συνεδρίαση της superleague.
Σήμερα βέβαια μας κάνατε να "κλάψουμε" από το γέλιο με τα όσα είδαμε πριν το ματς στο Οακα. 10 λεπτά καθυστέρησε το ματς για να κάνετε το γύρο του θριάμβου!!! Αλλά μια παράκληση πείτε μας για ποιο λόγο το κάνατε αυτό, που θα έρθετε δεύτερη στο πρωτάθλημα, που φύγατε ζωντανή από το Πειραιά ή μήπως  που δεν σας έπιασαν οι οπαδοί σας όταν σας κυνηγούσαν πριν λίγες εβδομάδες στο Οακα?
Για όποιο λόγο και να το κάνατε σας ευχαριστούμε για τις στιγμές γέλιου που μας χαρίσατε και ευελπιστούμε να δούμε και ανάλογες στιγμές  σύντομα. Όσο για τους "πράσινους μαχητές", αυτούς τους απόλυτους "μάγκες ¨ που ξεκίνησαν μόνοι τους, "ατρόμητοι" και έφτασαν έως το κέντρο του  γηπέδου και πήραν το πανό της superleague, περιμένουμε να δούμε το κατόρθωμα τους στα πράσινα site σας. Βάλτε το στην κεντρική να δει όλος ο κόσμος την μαγκιά σας...περαστικά σας!

WWW.ULTRAS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου