Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΛΑΡΙΣΙΝΟΙ

Καποιοι πηγαν στο ξεναδοχειο του ολυμπιακου να κανουν τι..? Να φοβισουν τους παιχτες? Να ειναι καλα που τους καυλοσαν. Οσο για τους κουραδομαγκες του χιονιου δν χρειαζεται να αναφερο κατι καθως μια ζωη ανυπαρκτοι ειναι. Στο  τομεα κουραδομαγκια  κερδιζει ο τυρογαλας που μπηκε με το γιλεκο με ενδειξη "ΤV crew"...... Τι ειπε στον τοροσιδη ? πως να κοιταει για να παρει πλανο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ
Aς τα δουν αυτα στην ομαδα κ οταν ερθουν τα τυρια στο ναο μας κ θα θελουν βαθμους να μην τους λειπειθουμε.. Τσαμπουκαδες δεν περνανε σκατοφλωροι... Με τον μπαοκ ηταν μεγαρο μουσικης με εμας παλι αγριεψαν και αυτοι τυχαιο....?Με χαρα θα τουσ στειλουμε Β΄Εθνικη στην τελευταια αγωνιστικη..

Y.Γ.1. Η ΕΛ.ΑΣ. που αθωωνει τους ζελες; Αφαντη. Μαλλον τα ΜΑΤ ηταν εξω απο το γηπεδο και περιμεναν τους .....αναρχικους

Υ.Γ.2. Για τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ, δεν ηταν βαζελες ηταν ανθρωποι του ΠΑΜΕ,της ΓΣΕΕ, και της ΑΔΕΔΥ, που τα κανανε ολα αυτα. Μπιταξη δεν πρεπει να τιμωρησεις τα παιδια αλλες φορες τα κανανε αντιξουσιαστες οχι τωρα που τα κανανε αυτοι να τους τιμωρησεται μεχρι και πανο αναρτησανε "Εμεις στην ανεργια ,εσεις μες στη χλιδη,παιξτε μπαλα τελειωνει η υπομονη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου