Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ - ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ



Επιτελους η κατασταση στην βαθμολογια εγινε φυσιολογικη με εμας μονους πρωτους κ τους τυχαρπαστους σην γνωριμη θεση τους την αιωνια δευτερη. Στο ΝΑΟ μας ειδεμε αρκετες αξιολογες στιγμες κ εναν ολυμπιακο να παιζει σε αρκετα διαστηματα καλο ποδοσφαιρο με δαιμονισμενους παιχτες τον γαμια τον μιραλα κ τον φουστερ.
Η κερκιδα μαγγες δεν κινηθηκε στα γνωστα υψηλα στανταρ αλλα βοηθησε την ομαδαρα μας να παρει το αποτελεσμα που επρεπε. Ακολουθει ενα ματς με τους τυροκομους στην λαρισα που τωρα δεν υπαρχουν δικαιολογιες για να μην παμε δηλαδη κυριοι μπιταξη κ εκει στις διοικησεις των ομαδων ποτε θα εχουμε ανταλαγη οπαδων αν δεν γινονται μεταξυ των δυο ομαδων με τα ποιο συνχρονα γηπεδα.που παλια γινοντουσας πολλα χειροτερα επεισοδια αλλα τοτε ειχαμε μετακινησεις.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
1)''ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ''* Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διατέθηκαν εισιτήρια σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 149/23-11-2010 απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/ Γ.Γ. Αθλητισμού.

* Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που τυχόν θα φέρουν πανό ή πλακάτ με υβριστικό και εμπρηστικό περιεχόμενο, καθώς και πανό ή πλακάτ που θα φέρουν στηρίγματα (κοντάρια). Σε περίπτωση που εντοπισθεί η ανάρτηση τέτοιων θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν άμεσα, με μέριμνα των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

* Τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι ονομαστικά και θα χορηγούνται με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου δηλωτικού της ταυτότητας. Επιπλέον δεν θα χορηγούνται περισσότερα του ενός σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο και η διάθεση θα γίνεται μέχρι τις 24:00 της 11-12-2010, παραμονή του αγώνα. Ως εκ τούτου την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στην αθλητική εγκατάσταση ατόμων που δεν κατέχουν εισιτήρια. 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ? ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΦΑΓΑΝ ....ΜΙΑ(!!) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?

Υ.Γ. ΕΜΑΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ  ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ  ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου