Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

"ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ"

Ελαχιστο δειγμα της οργης και της αγανακτησης που αισθανεται συσσωμη η ερυθρολευκη οικογενεια... Οργη κ αγανακτηση για εκεινους που προωθουν τα συμφερωντα του βαζελου,βλαπτοντας ταυτοχρονα, τα συμφεροντα του ολυμπιακου....Οργη κ αγανακτηση για αυτους που παιζουν απο τις...Λεξεις και τις εννοιες, μεχρι τη νουμοσυνη μας....Μα πανω απο ολα αισθανομαστε ετσι,γιατι δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μας οτι εκεινοι που ειναι υπευθυνοι για την ισονομια,την δικαιοσυνη,την ομαλη κ επι ισοι οροιςδιεξαγωγη του πρωταθληματος ειναι οι ιδιοι που την εξεφτελιζουν.<Αφου τα κανουν αυτοι κ δεν τιμωρουνται γιατι να μην κανουμε κ εμεις τα ιδια κ χειροτερα>. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ Κ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ.
 Οι....εντολοδοχοι λοιπον ειναι τοσο...ηλιθιοι η τοσο εξαρτημενοι που δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν πως τα δυο μετρα κ δυο σταθμα κ ολο αυτο το βρομικο κολπακι, στο οποιο συμμετεχουν δεν βλαπτουν μονο τον Ο.Σ.Φ.Π. αλλα ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο.
 Να τους ξεκαθαρισουμε πως απο δω και περα οτι συμβει σε θεματα επεισοδιων ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Περσι στο παιχνιδι του π.ο.α. με τον Ατρομητο στο ο.α.κ.α. ειχαν γινει μπαχαλα τα οποια τα Μ.Μ.Ε. παρουσιαζαν(οργανωμενα παντα και κατευθυνομενα) τους ΛΑΓΟ-ΟΠΑΔΟΥΣ ως αντιξουσιαστες. Τοτε μπορει να γελαγε ο κοσμος με αυτα τα παραμυθακια αλλα ο δικηγορος του βαζελα επικαλεστηκε αυτο το εγχειρημα...στην επιτροπη, η Επιτροπη το δεχτηκε κ οι <<ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ>> αθωωθηκαν.
Η ιδια σε μορφη εγινε κ φετος ποιο ευκολα η δουλιτσα χαρη στο δεδικασμενο.
Η διαφορα με περσι ειναι οτι ο κοσμος δεν γελαει...φετος ο κοσμος βραζει καθως προσβαλλει αυτα που ο ερυθρολευκος λαος θεωρει <<ιερα κ οσια>> ο λαος του θρυλου ειναι ετοιμος κ ικανος για ολα για αυτο το ΝΟΥ ΣΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου