Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα προτείνει τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης για τις 16 Μαΐου, ώστε να αποφασιστεί (και) η ημερομηνία των εκλογών στον ερασιτέχνη.

Φυσικά, δεν υπάρχει υποψήφιος με τον αντιπρόεδρο Νίκο Καραχάλιο να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Συνεδρίασε σήμερα το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο.

Παράλληλα αποφάσισε να συγκαλέσει συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου την Πέμπτη 5 Μαΐου στην οποία θα προτείνει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 17:00 στην ιστορική λέσχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζέας με θέματα:

-Οικονομικός απολογισμός.

-Διοικητικός απολογισμός.

- Αγωνιστικός απολογισμός.

-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου". 

Για ποιο λογο ο ερασιτεχνης εχει ακομα  προεδρο τον νικο καραχαλιο? ο κυριος καραχαλιος ηταν προσωρινος μεχρι της 31-1-11. ΓΙΑΤΙ δεν εχει γινει τοσο καιρο συμβουλιο κ  εκλογες.  Μηπως καποιους τους συμφερει αυτη η κινηση που γινεται απο τους οπαδους? και κοιτανε μηπως βγαλουνε κατι παραπανω.

Υ.Γ.1 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ? ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Υ.Γ.2 ΤΟΝ Κ.ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

Υ.Γ.3. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.  ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-4-11

Επιτελους πηραμε τιτλο στο μοναδικο αθλημα στο οποιο ειμασταν ατιτλοι. μπορει να μην ειμασταν σαν τους ζελες(ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΙΤΛΟ..ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ)  συνεχεια διπλα στην γυναικια ομαδα βολει αλλα ευχαριστουμε αυτα τα κοριτσια για την χαρα που μας προσφερανε και γαμησανε το αεκακι σε ενα ακομα αθλημα.

Υ.Γ. ΖΕΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-4-11
Η ΠΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ. Μπραβο μαγγες που κερδισατε και τωρα θελουμε τιτλο  στο κυπελλο και στο πρωταθλημα. Εμεις σαν θυρα 7 ειμασταν διπλα σας ακομα και μετα τον αποκλεισμο απο την σιενα το χρεωσας ειναι οπου βλεπετε ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Υ.Γ.1 ΒΑΖΕΛΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Υ.Γ.2 ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-4-11


38 ΕΜΕΙΣ 37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Υ.Γ.1 ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Υ.Γ.2 ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Υ.Γ.3 ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΑ

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Υ.Γ.1 Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Υ.Γ.2 ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.



Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΑΖΕΛΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ


ΒΑΖΕΛΕΣ τιτλο σε αθλημα με  ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ για αυτο παρτε τωρα το πρωταθλημα στο βολει γυναικων και βγειτε στους δρομους να πανηγυρισετε. Πηγεντε να καψετε την ομονοια  ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.

Υ.Γ.1 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΘΩΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ.....

Υ.Γ.2 ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΥΡΑ 7

Υ.Γ.3 ΒΑΖΕΛΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΠΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ


Μέρες μαγικές.... Γεμάτες από ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μεγαλείο. Τι να πρωτοθυμηθούμε απο το Σάββατο μέχρι σήμερα? 2 παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες που μας έχουν κάνει παλαβούς. Η ομάδα αυτή είναι ο ορισμός του ''ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ''...
Είναι απο τα τμήματα που δε χορτένουμε να βλέπουμε. Πέισμα, τσαγανό, θράσος και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσαμπουκάς, σε μία ομάδα γεμάτη πιτσιρίκια που δεν έχει τι άλλο να κάνει και απλά κάνει ΧΑΒΑΛΕ!!!
Στο γήπεδο ξέραμε όλοι όταν κοιταζόμασταν πως και στο 0-2 το μάτς θα γυρίσει. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΔΟΝΗ... Απέναντι στους παλαίμαχους Πανταλέων, Ψάρρα, Λάππα κλπ...
Που σου δείχνουν ομάδα που δεν αντέχει με τίποτα να μας κερδίσει... ΔΕΝ ΤΑ ΈΧΕΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...
Μέσα σε όλα και μια κερκίδα ΦΩΤΙΑ... Τι να πρωτοπούμε για όσα έχουμε δημιουργήσει απο το παιχνίδι στο πόλο μέχρι σήμερα? Παλιά και νέα συνθήματα το ένα πίσω απο το άλλο κολλητά... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ... Όπως πρέπει να είναι πάντα, όπου αγωνίζετε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας... Με τα γήπεδα να θυμίζουν ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ!!!
Έτσι πρέπει να συνεχίσουν όλοι ως το τέλος... ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ... ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ...!!!!


Υ.Γ.1 ΦΕΤΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.....ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΛΟ, ΒΟΛΛΕΥ , ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΠΑΣΚΕΤ......ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ Κ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ

Η μερα αρχισε με την ομαδα πολο μας εναντια στα πρασινα μπρατσακια Το αποτελεσμα ηταν αλλη μια πουτσα για τους λαγους που δεν ξερουν πια απο που να πιαστουν. Φετος μας κερδισανε μονο στο οακα και αυτο θυμαστε πως το πηρανε τα λαγουδακια. Μεγαλη παρουσια του κοσμου της θυρας 7 που δειχνει οτι ειναι διπλα στον ερασιτεχνη με πραξης κ ΟΧΙ μονο με λογια. Οπως κανουν αλλοι.
Η μερα οσο κυλουσε προς το βραδυ η πουτσα μεγαλωνε για τα λαγουδακια Ενα ματς ονειρο ετσι οπως πηγε το σκορ και ολα τα κοτοπουλα που μας κανανε χειρονομιες  φωναζανε και το παιζαν ιστορια πηραν για 4 φορα φετος τα αρχιδια μας. Ο λαός του Θρύλου πήρε την ομάδα στις πλάτες του στο σημείο που έπρεπε και οι παίχτες με τη σειρά τους μας πρόσφεραν μια επική ανατροπή, που δεν θα ξεχάσουν για πολλά χρόνια.  3-2 στα σετ το σκορ, από 0-2 και μάλιστα στο 3ο σετ να είμαστε πίσω με 22-24. 
Αφιερωμένη στους προδότες και σε όσους δεν πίστεψαν μέχρι τέλους στην ομάδα.

Υ.Γ.1 ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ.