Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

4o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΥΡΑΣ 7


Ανακοίνωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό 4ο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 -στο οποίο έδωσε το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης- εξέδωσε ο γνωστός σύνδεσμος του Ολυμπιακού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά στην ανακοίνωση τους έκαναν λόγο για βρώμικο πόλεμο κατά του πρόεδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Παράλληλα, σε ότι αφορά την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, οι φίλοι του Ολυμπιακού εξέφρασαν την ελπίδα τους να ανακαλέσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το «τιμόνι» της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη και εκπροσώπων από 117 συνδέσμους της Θύρας 7 από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας από τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β. Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται από εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος».
Για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, αναφέρουν:
«Στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν από την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου