Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ





το καλοκαιρι τελειωσε και μπαινουμε σιγα σιγα σε οπαδικους ρυθμους. το σαιτ οπως ηταν λογικο δεν ειχε ανανεωση τους καλοκαιρινους μηνες λογο ηρεμιας και διακοπων. Η ενημερωση απο αυτο το μπλοκ δεν θα σταματησει και θα το ανανεωνουμε συνεχεια.

Το ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ δεν θα μπορουσε να μην δωσει παρουσια στο ματς με τους κωλοτουρκους και παρουσια οπως πρεπει  σε ενα τετειο ματς, θα ειμαστε  παντου οπως πρεπει και κανεις και τιποτα δεν μπορει να μας σταματησει να εκφραζουμε την αγαπη μας για τον θρυλο κ την πατριδα μας.

Υ.Γ.1 η κληρωσει εβγαλε τις γνωστες ομαδες που ολοι ξερουμε, αδελφια μας περιμενουνε δυσκολες εδρες αλλα εμεις δεν μασαμε κ θα παμε χιλιαδες καθως σε ολα τα γηπεδα που παιζουμε θα παρουμε αρκετα εισιτηρια. κωλοτουρκοι μουνια θα σας γαμησουμε κ εσας κ τα γαλλακια τα μπασταρδα αδελφια σας

Υ.Γ.2 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7... ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ  FACEBOOK  ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Κ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Υ.Γ.3 ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου