Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα προτείνει τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης για τις 16 Μαΐου, ώστε να αποφασιστεί (και) η ημερομηνία των εκλογών στον ερασιτέχνη.

Φυσικά, δεν υπάρχει υποψήφιος με τον αντιπρόεδρο Νίκο Καραχάλιο να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Συνεδρίασε σήμερα το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο.

Παράλληλα αποφάσισε να συγκαλέσει συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου την Πέμπτη 5 Μαΐου στην οποία θα προτείνει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 17:00 στην ιστορική λέσχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζέας με θέματα:

-Οικονομικός απολογισμός.

-Διοικητικός απολογισμός.

- Αγωνιστικός απολογισμός.

-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου". 

Για ποιο λογο ο ερασιτεχνης εχει ακομα  προεδρο τον νικο καραχαλιο? ο κυριος καραχαλιος ηταν προσωρινος μεχρι της 31-1-11. ΓΙΑΤΙ δεν εχει γινει τοσο καιρο συμβουλιο κ  εκλογες.  Μηπως καποιους τους συμφερει αυτη η κινηση που γινεται απο τους οπαδους? και κοιτανε μηπως βγαλουνε κατι παραπανω.

Υ.Γ.1 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ? ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Υ.Γ.2 ΤΟΝ Κ.ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

Υ.Γ.3. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.  ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου