Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ



Δυναμικο παρων εδωσε ο συνδεσμος του ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ στο βολο για τον αγωνα με την ομαδα του  βολου. Στην εκδρομη δεν εγινε το παραμικρο καθως σιγα που θα τολμουσαν οι αλλοθρησκοι να τα βαλουν με 10000 κοσμο αν και αυτο θα θελανε πολλοι αλλοι. Οσο αφορα το ματς το καθαρισαμε με 0-1 κ ειδαμε τον ταλιμπαν τον τζιμπουρ να παιζει με τα ερυθρολευκα.

Υ.Γ.1 Μπραβο στα αδελφια απο το βολο που κανουνε καθαρα κουμαντο στην πολη τους

Υ.Γ.2 ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΟΤΙΟΙ ΚΑΙ Ν.ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ .

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ 45 ΕΥΡΩ Κ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΝΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 20 ΕΥΡΩ.



ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ STICKER ΤΙΜΗ 1ευρω τα 10

Υ.Γ.1. ΡΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ WEST BLOCK ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ



Με τετοιο κοσμο δεν γινεται να χαθει αυτο το παιχνιδι μια κερκιδα χωρις να ηρεμη καθολου κ μια ομαδα απο αλλο γαλαξια. Μαρκο μαρκο γαμησε τους μαρκο ενας παντελιτς που μας κανει να πεταμε στα ουρανια και εναν ριερα να το παιζει μαεστρος οπως πρεπει να κανει παντα. να λεμε κ τα ασχημα εναν ποτουριδη να μην ξερει που παταει κ που βρισκετε θελει καιρο ο πιτσιρικας για να γινει οπως πρεπει.

Υ.Γ.1. ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ. ΝΟΤΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ.

Υ.Γ.2 Ασυνενοησια εγινε με το πολο κ λογο καποιον περιστατικον δυστυχος δεν καταφεραμε να δωσουμε το παρων.

Υ.Γ.3 ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ 61-65

 Η απεραντη καυλα 18000 λαγουδακια να βλεπουν τετειο θεαμα. Η εφημεριδες σας γραφανε μια μερα πριν ενα σορο μαλακιες, και την επομενη δεν ξερανε τι να βαλουν στο εξωφιλο. λογια λογια οτι θα κανετε τετεια κερκιδα που η ριζουπολη δεν ηταν τιποτα και για αλλη μια φορα δεν μας φτασατε ουτε στο αποιρο ελαχιστο σαν κερκιδα. Έχοντας την οπαδική κουλτούρα πλέον μέσα τους (βαθιά...) μπορούν πλέον, εκτός από τους τοίχους, να βάφουν και κανά σεντόνι και καλά (αλλά από την ταράτσα δεν κατεβαίνουν...) καθώς η ποζεριά είναι πολύ cool στα glamοrous στέκια τους.
Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να μας προσφέρουν φέτος και άλλες όμορφες τέτοιες στιγμές απολαυστικού έρωτα και να μη ξεχάσουν σύντομα να παραδώσουν νέα παρτίδα δίκυκλων στις αντιπροσωπείες, ώστε να τονωθεί η αγορά αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο βασικός χορηγός τους, το κράτος.

Υ.Γ.1 ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ 20 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ..... ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Υ.Γ.2 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ

 Ηρθε ο καιρος να μπουνε καποια κεφαλια μεσα. τερμα τα ψεμματα κ η αδιαφορια, οποιος θελει να ασχοληθει με το συνδεσμο θα ειναι παντου οχι οποτε τον βολευει η εχει οφελος. ο καθενας ασχολειτε για την καυλα του οχι για να φανει σε αλλους. οσο για την αδιαφορια που λενε πολυ, πιστευω οτι για πολλα ατομα αυτο δεν στεκι. καποιοι εχουν χαλασει λεφτα απο το εισοδηματους. Καποιοι εχουν κανει μπουρδελο τα ωραρια για να ειναι διπλα στους παντες οποτε τους χρειστουν. Απαιτω την ενεργη συμμετοχη ολων για να διατηρησουμε την φαληραρα μας κοκκινη. Οσο για τα λαγουδακια που βγαινουν τα χαραματα κ κολλανε stickers θα την παθουν καθως η εποχες που τους μιλαγαμε τελειωσανε.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑ

Ο Αϊνστάιν είπε κάποτε οτι 2 πράγματα δεν έχουν τέλος...Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το πρώτο δεν είναι και σίγουρος...Έρχεται λοιπόν η φυλλάδα του Δημητράκη της "Ι5 εκδοτικής Α.Ε", να μας πεί οτι έκατσε ΚΑΙ η Κέρκυρα και έχασε απο τον Ολυμπιακό, και μάλιστα με το πρώτο γκόλ να είναι οφσάιντ ο...Παπαδόπουλος...!!!
Δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να συγκρίνουμε τις 2 ομάδες γιατί όλη η Ελλάδα έχει μάτια και βλέπει οτι η μια ΟΜΑΔΑ στην κακή της μέρα κάνει στο ματς πάνω απο 10 τελικές ενώ η άλλη ομάδα(???) κάνει με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ 1 στο ημίχρονο έναντι 7 της φιλοξενούμενης!!!
Αλλά επειδή πάτε να περάσετε προς τα έξω οτι είμαστε στην κορυφή με δεκανίκια, απλώς σας θυμίζουμε οτι είστε μόλις στο -5, με 3 ξεκάθαρες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων...2 φορές με τον άρη και μια με τον Πανσερραϊκό που ο συμπαθής Μπουμσόνγκ έγινε Τζόρβας στην θέση του Τζόρβα...
Μιλάτε για ομάδες που ανοίγουν τα πόδια, ξεχνώντας οτι η μοναδική ομάδα που ρίξατε φέτος 4 γκολ με χαρακτηριστική ευκολία είναι ο Εργοτέλης του...Καραγεωργίου, και μάλιστα με 3 γκολ μέσα σε 9 λεπτά...Α και σε αυτό το ματς πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΠΟΑ ο Σπυρόπουλος...Προκαλούμε λοιπόν να βάλετε σε video τα παιχνίδια Εργοτέλη - ΠΟΑ και Εργοτέλη - Ολυμπιακού και να δούμε σε ποιό παιχνίδι τα τάκλιν ξεκινάγανε απο αστράγαλο και φτάνανε μέχρι καρωτίδα και σε ποιό το μαρκάρισμα ήταν με τα μάτια...Επίσης ρίξατε 4 γκόλ στον Ηρακλή του...Ουζουνίδη, που λίγες μέρες πριν έκανε τον καραγκιόζη στο Καραϊσκάκη για πέναλτυ που δεν ήταν και για αποβολή που σωστά ηταν 2η κίτρινη για θέατρο, αλλά στο ΟΑΚΑ όταν γύρναγε(???) το παιχνίδι απο 0-2 σε 4-2, χειροκρόταγε και εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές του...
Να μας πεί και το περήφανο σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης γιατί την 2η αγωνιστική θίχτικε που μίλησε ο κ.Μαρινάκης για έγκλημα στο Χαριλάου, και είπε οτι δεν θέλει τιμητές, προφανώς γιατί θέλει να κάνει την πάπια με την ησυχία του...Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν στην θέση σας ήταν ο Ολυμπιακός και σας είχε πάρει 6 βαθμούς με διαιτησία...
Καταλάβετε ρε ΒΛΑΚΕΣ, οτι ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα, και δεν έχει ανάγκη κανένα δορυφόρο για να μπορέσει να κερδίσει, γιατί όταν κάνεις μέσο όρο 15 τελικές, ε κάποια στιγμή θα μπει και η μπάλα στο πλεκτό...Εσείς που για να κάνετε ευκαιρία, πρέπει να κάνετε αίτηση στα ΚΕΠ, συμβιβαστείτε με το γεγονός οτι το περσινό ήταν απλώς ένα διάλειμμα, και ετοιμαστείτε για τα play-off, και δείτε τι μπορείτε να τσιμπήσετε απο βαθμούς κάτω απο τραπέζι, γιατί αν όλα τα παιχνίδια παιχτούν στο γήπεδο, αγωνιστικά είστε χειρότεροι απο τις 5 πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος...
Και εν πάσι περιπτώσι μην μιλάει για παραρτήματα η ομάδα που είχε 30 ολόκληρα χρόνια δεύτερο σωματείο στην Α'Εθνική, και επίσημα...Αυτά και καλή σας μέρα γιωτάδες...

Υ.Γ. αυτο το αρθρο ειναι γραμμενο στο ultras.gr απο εναν αδελφο μας.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ


Έχοντας αρκετούς παίκτες (Μοδέστο, Πάντελιτς, Ριέρα, Φουστέρ) σε πολύ καλή μέρα, η ομαδαρα δεν είχε να φοβηθεί απολύτως τίποτα από οποιονδήποτε αντίπαλο και στην προκειμένη περίπτωση από την Κέρκυρα
Ο Άλμπερτ Ριέρα δημιουργούσε κινδύνους αλλά από ατυχία δεν σκόραρε, ο Μοδέστο ήταν ο άρχοντας του κέντρου, ο Πάντελιτς αν και δεν πέτυχε γκολ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, έχοντας μάλιστα και μια ασίστ, ενώ ο Φουστέρ όπως και σε όλα τα τελευταία παιχνίδια ήταν εξαιρετικός. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν μια πραγματική ομάδα, πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση εκτός έδρας και συνεχίζουν να βλέπουν τους ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ  5 βαθμούς πιο πίσω, μετά την ολοκλήρωση 17 αγωνιστικών. Το πρωτάθλημα, είναι όλο και πιο κοντά......
Δυναμικο παρων δωσανε τα παιδια απο την επαρχια των γυρω περιοχων και οι κερκυραιοι που μας παρουσιασαν ποσο κουμαντο κανουν στο νησι. Δεν μπορουσε βεβαια να λειπουν τα παιδια απο περιοχες της αθηνας αφου ακολουθαμε παντου την ομαδαρα.

Υ.Γ.1 ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΜΑΓΓΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

Υ.Γ.2 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΛΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ

Καλη χρονια να εχουμε σε ολους τους τομεις και σε ολα τα αθληματα της κοκκινης οικογενειας μας. Ημουν σε vacation mode για αυτο υπηρχε μια καθυστεριση στην ανανεωση του sait. Ειχαμε μια νικη με τις γριες που ειχαν βγαλει γλωσσα μετα τα τελeυταια παιχνιδια που μας ειχαν κερδισει αλλα μπηκαν και αυτες στην θεση τους οπως πρεπει να μπουν και ολοι οι αλλοι που βγαζουν γλωσσα ασχετα αν ειναι -5 και-16 διαφορα. Δεν θα ερθουν στο ναο θα τους φροντισουμε και αυτους.

Υ.Γ.1 Ειναι ο τελευταιος μηνας που θα εχουμε ματς στην επαρχια αυριο εχουμε  στην ΚΕΡΚΥΡΑ  στις 16/1 στην ΤΡΙΠΟΛΗ  και το τελος στα επαρχιακα ματς δινεται στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΟΛΟ. Δυναμικο παρων σε ολα ματς, ερυθρολευκα κ μαγκικα οπως μονο εμεις μπορουμε.

Υ.Γ.2. Για ενα θεμα που εγινε με τα εισιτηρια για τον αγωνα με τις γριες. υπηρχε λαθος πληροφοριση λογο διακοπων δεν προκειται να ξαναγινει κατι παρομοιο.

Υ.Γ.3.ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ