Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ 61-65

 Η απεραντη καυλα 18000 λαγουδακια να βλεπουν τετειο θεαμα. Η εφημεριδες σας γραφανε μια μερα πριν ενα σορο μαλακιες, και την επομενη δεν ξερανε τι να βαλουν στο εξωφιλο. λογια λογια οτι θα κανετε τετεια κερκιδα που η ριζουπολη δεν ηταν τιποτα και για αλλη μια φορα δεν μας φτασατε ουτε στο αποιρο ελαχιστο σαν κερκιδα. Έχοντας την οπαδική κουλτούρα πλέον μέσα τους (βαθιά...) μπορούν πλέον, εκτός από τους τοίχους, να βάφουν και κανά σεντόνι και καλά (αλλά από την ταράτσα δεν κατεβαίνουν...) καθώς η ποζεριά είναι πολύ cool στα glamοrous στέκια τους.
Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να μας προσφέρουν φέτος και άλλες όμορφες τέτοιες στιγμές απολαυστικού έρωτα και να μη ξεχάσουν σύντομα να παραδώσουν νέα παρτίδα δίκυκλων στις αντιπροσωπείες, ώστε να τονωθεί η αγορά αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο βασικός χορηγός τους, το κράτος.

Υ.Γ.1 ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ 20 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ..... ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Υ.Γ.2 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου