Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΕΡΒΙΑ

26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΥΘΡΟΥ Κ ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.  ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.......

ΒΑΖΕΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

Υ.Γ.1 ΡΕ ΖΕΛΕΣ  ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΟΛΛΑΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΗΔΕΣ.

Υ.Γ.2 ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ.....ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΑΣ

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Κριμα μια τοσο τσαμπα ηττα μπροστα σε εναν φοβερο κοσμο που εκανε τους 60000 κωλογερμανους να τους κοιτανε σαν χαζοι.... το ονειρο δεν τελειωνει καθως κερδιζει χανει εμεις παντα θα ειμαστε διπλα στην ομαδαρα μας οπου και αν παιζει.  ΒΑΛΒΕΡΔΕ ξυπνα επρεπε να περασουν δυο μηνες για να δεις οτι αυτο το ζωο ο κοσταντσο δεν κανει για τερμα και αυτος ο μαρκανο τι ρολο βαραει ξερει κανεις?? ασε που μου βγαζεις την παιχτουρα τον τοροσιδη κ μου εχεις μεσα σχεδον ολο το παιχνιδι τον φεισα που δεν τραβαει ωρες ωρες.


ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ........