Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Το ξεραμε οτι ολοι ασχολουνται μονο με τη παρτυ μας,γιατι παντα και παντου ολοι θα χτυπουν τον πρωτο
Το τελευταιο καιρο ομως η ανεξελεγκτη κατασταση εχει ξεφυγει περα απο καθε οριο σε βαθμο οχι επικινδυνοτητας αλλα ..κακουργηματος-Αποκρυψη εγκληματια..χωρις εισαγωγικα
Αποκρυψη εγκληματια  απ ολους αυτους τους αγαπημενους μας ρουφιανογραφους
Ας τα πουμε στα γρηγορα λοιπον
Λιγες μερες μετα το ντερμπυ με το πρασινο στιφαδο βγηκαν κατι...κασσετες
Μπεος,Μαρινακης,Εβραιοι,Ιταλοι,Αγγλοι,Γαλλοι Πορτογαλοι οι εμπλεκομενοι...οι ''κατηγορουμενοι!!

Ολα αυτα βεβαια στην αρχη γιατι οταν αρχισε να ξετυλιγετε η υποθεση τα πραγματα ηρθαν τουμπα και οι κατηγορουμενοι...ηταν αλλοι ,μεσα απ αυτα που βγηκαν,μεσα απ τις ιδιες του τις κινησεις 'η μη ..κινησεις
Ο Νταντυ,ο καπετανιος του..αιωνιου υπνου της βαζελας ηταν ο πρωτομαστορας αυτης της προπαγανδας που στηθηκε με μπροσταρη τον κοντοπουτανο-τιμη και δοξα στη γοβα της Βατιδου-τον Κουγια.......
Ολοι μας ειδαμε το τι εχει πει ο Μπεος ,το τι προκαλουσε-παρακαλουσε να γινει,να κανει η δικαιοσυνη
Οι κασσετες ποτε δεν ακουστηκαν..αμονταριστες,ακοπες...
Τα τηλεφωνα Μπεου-Πατερα ποτε δεν ανοιξαν οπως παρακαλουσε ο..''κατηγορουμενος Μπεος
Ας παει στο παλιαμπελο πες...Ολοι ειδαν κι ακουσαν-ολοι βγαλαν τα συμπερασματα τους...

Ελα ομως που τις τελευταιες 7-10 μερες εσκασε μαι αλλη υποθεση και παλι με πρωταγωνιστη τον καπετανιο ...ψαροκαικου!!
Πιασαν λεει ενα τυπο,μπραβο,που ειναι ενας απ αυτους που πηγαν και σωπακιασαν τον Βασσαρα μετα τον αγωνα ποα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ
Εδω βεβαια τα τηλεφωνα ανοιξαν...και οι συνομιλιες βγαλαν λαυρακι-τι αλλο θα μπορουσε να υπαρχει σ ενα ψαροκαικο εξαλλου!!
Οι συνομιλιες του..''θαμνακια'' δειχνουν οτι η εντολη εφυγε απ τον μουτσο του καπετανιου...
Και εδω ξεκιναει το ωραιο...
Η υποθεση βγηκε εδω και μερες σε καποια μπλογκς-σελιδες...αλλα στα αντικειμενικα σαιτς,στα ραδιοφωνα και ειδικα στη τηλεοραση..σαρμακο-τσιμουδια!!!

Δεν σας μαθαμε σημερα λαμογια της αλητογραφιας...σας ξερουμε χρονια

Ξερουμε το ρολο σας,πως ξηγιεστε,πως βγαζετε τα προς το ζην
Δεν θα πουμε κατι παραπανω αυτη τη στιγμη,απλα θα περιμενουμε τη δικαιοσυνη.......
Επαναλαμβανουμε μονο το εξης..ουτε ευρω σε μια απο τις πιο βρωμικες ''φυλες'' αυτου του τοπου..
Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι

 

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ 89-41 Απλα η ομαδαρα εσπασε ολα τα κοντερ. μια ομαδα που δεν αφησε τους κακομοιρους τους ιταλους ουτε ενα λεπτο να ηρεμισουνε μια ΟΜΑΔΑ με ολη την σημασια της λεξης κ εναν κοουτς ο οποιος μας κανει να πεταμε στα ουρανια με αυτο που βλεπουμε. Οταν παιζει ετσι αυτη η ομαδα πως γινετε να μην εχει κ τον 6 παιχτη μαζι της. Μια κερκιδα αλλο πραμα. Ενα πεταλο φωτια κ επιτελους ενα ΣΕΦ απο τα παλια. Δεν μπορουσε φυσικα να λειπει απο το γλεντι αυτο κ ο συνδεσμος μας ο οποιος εκανε ξανα αυτο που πρεπει κ ηταν εκει που πρεπει ολοι διπλα σε αυτην την ομαδα καθως μας χρειαζεται εκει στο πεταλο να φωναζουμε δυνατα οπως μονο εμεις ξερουμε.

Υ.Γ.1 ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Υ.Γ.2 ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΠΟΣΟ  ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΕΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. ΤΟ 6-0 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΤΕ. TO ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΛΑΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΑΓΓΕΣ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΛΗΡΙΟΤΗΚΑ.


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Στην χώρα που ο εισαγγελέας σε καλεί, μόνο αν έχεις σχέση με τον Ολυμπιακό, στην χώρα που μόνο το κόκκινο προκαλεί και πονάει, στην χώρα που η κολοτούμπα είναι η 2η φύση των ανθρώπων, ας καταλάβουν όλοι οτι είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ενα συστημα σαπιο ενα συστημα που πολεμα μονο τους οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Που ειναι ολοι αυτοι οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι που ειναι ολοι αυτοι οι πολιτικοι που μας ζαλισανε με τις παπαριες τους οταν εμεις μπηκαμε γηπεδο που ειναι ολοι ΤΩΡΑ...?  Γαμηστε τα κοτοπουλα τους τουρκους  καθως αντι να κανουν τουμπεκη βγαζουνε κ γλωσσα.

Υ.Γ.1. Αυτοί που το καλοκαίρι κλαιγόντουσαν να τους δώσουμε το γήπεδο για να μη ξεφτιλιστούν και να παίξουν στην Ευρώπη, κι ο ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθήσει πρόεδρος μας το έδωσε, αν η διακοπή γινόταν στο Καραϊσκάκη θα έλεγαν στην ομάδα τους να συνεχίσει όπως σήμερα για να μην τιμωρηθούν οι ουγκ ουγκ-μπαογκαρες?? Θα αποστείλουν τώρα επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας? Θα ζητήσει διακοπή ο πρόεδρος-γλάστρα τους?

Υ.Γ.2. Ολοι διπλα στην ομαδα μπασκετ και στον ιβκοβιτς αυτη η ομαδα φετος αξιζει να την βοηθησουμε και σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πρεπει να ειμαστε εκει. Ολοι γηπεδο την τριτη και την πεμπτη για να παρουμε την προκριση στην βαρκελωνη.

 Υ.Γ.3. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.....

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΓΑΤΟΥΛΕΣ KEEP WALKING

ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ  ΑΠΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ........... ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ Κ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Y.Γ.1 ΠΕΦΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

Υ.Γ.2 ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ.3 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΥΡΑ 7 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΛΩΝ.... ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

86 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας απόψε γιορτάζει τα 86 γενέθλια του. 86 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, δόξα, τίτλους, διακρίσεις, συγκινήσεις, λύπες και ατελείωτες χαρές.
Κάθε τέτοια μέρα όλοι λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη παρέα των: 
Bασίλης-Γιάννης-Γιώργος και Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς.
Αυτή τη παρέα που μια μέρα του 1925 αποφάσισε να κάνει τη ζωή όλων εμάς ομορφότερη! Μια ζωή γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες με τρελά ταξίδια και αιώνια πίστη δίπλα στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ. Τι να πρωτοθυμηθούμε από όλα όσα έχουμε ζήσει η από όλα όσα ο ΘΡΥΛΟΣ μας έχει καταφέρει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι απλά μια ομάδα. Άνθρωποι έχουν χαθεί στο όνομα του. Άλλοι στο απόσπασμα, όπως ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ, είχαν ως τελευταία επιθυμία να φορέσουν τη ριγωτή και να τους εκτελέσουν. 86 χρόνια μεγαλείου και αφοσίωσης. Ένας ΘΡΥΛΟΣ που από τη γέννηση του έχει μόνο πιστούς να τον ακολουθούν παντού. 
Ο μεγαλύτερος σύλλογος που όλοι ζηλεύουν και εναντιώνονται απέναντι του. Που ποτέ δεν έχει φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας λοιπόν γιορτάζει και όλοι εμείς οι πιστοί του σε όλο το κόσμο φωνάζουμε δυνατά...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

-13 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το ποιο ωραιο και ευκολο πρωταθλημα ειναι το φετινο. Ρε ζελες οτι και να κανετε οτι και να λετε η ιστορια ειναι αυτη -13 και που εισαι ακομα εχει αλλες πεντε αγωνιστηκες. εμεις ενα ευκολο απογευμα στο αδειο καραισκακη εναντια σε ενα απο τα παραρτηματα που εχετε στην κρητη. Εσεις ακομα μια πουτσα απο το αλογακι που ειναι με το ενα ποδι στην β' εθνικη. Παμε τωρα μεσα στους βουλγαρους να τελειωσουμε το πρωταθλημα και να  απολαυσουμε να παιζετε ολοι οι αλλοι στα play-off.

Υ.Γ.1 ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ, ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ.

Υ.Γ.2 ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΙ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτην την ομαδα θελουμε να βλεπουμε μεσα στο γηπεδο μια ομαδα που σε ενα αδιαφορο παιχνιδι ετρεχε βουταγε να πιασει χαμενες μπαλιες και επαιξε ωραιο μπασκετ. Η ΘΥΡΑ 7 το ειπε και το εκανε πραξη εδωσε παρων στην αναμετρηση θελοντας αρχικα να ανταμειψουν την προσπαθεια τησ ομαδας κ του Ντουσαν Ιβκοβιτς. Ηδη κινητοποιηση υπαρχει στις ταξεις των οπαδων των οργανωμενων αρχη γενομενης απο το ματς με την σιενα οπου το σεφ θα θυμιζει κολαση.

Υ.Γ.1 Οι φυλλαδες σας λεγανε οταν χασαμε απο την ουλκερ μεσα στο σεφ παει το ονειρο κ ποτε δεν θα παμε final-4 και τωρα που θα φατε εσεις το καυλη της μπαρτσελονας δεν λετε τιποτα ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. 

Υ.Γ.2 ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡHΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛYΤΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Υ.Γ.3 ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Α.Π ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΟ  ΒΟΗΘΑΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 7


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4/3/1945 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΗΤΑΝ 1986 ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ.. KANAREVO-P.FALIRO BROTHERS FOR EVER

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΠΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η ομαδα εκανε αυτο που επρεπε κ πεταξε τον αιωνιο πελατη εξω απο το κυπελλο. οτι θελανε  να πετυχουν με την μη παρουσια της θυρας 7 παλι τα μουτρα τους φαγανε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -πουτανας γιος 3-2 σετ

Υ.Γ.1 ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.? ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΑΤΣ.

Υ.Γ.2 ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΕ Ε.Α.Π. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριες βασιλακοπουλε τοσο αχρηστος ειστε ουτε εναν τελικο δεν μπορειται να κανετε. Τι εγινε μια ομαδα απο τις δυο δεν εχει φορμα και  ξαφνικα 4 μερες πριν τον τελικο ανακοινωνεται την αναβολη του. Γιατι τωρα ξαφνικα σας επιασε το θεμα με τα σχολεια και να μην παμε εμεις στο γηπεδο. Ξαφνικα εγινε το ελληνικο ακαταληλο για τον αγωνα? πως 3χρονια το κανατε εκει κ δεν εγινε τιποτα. Γιατι δεν κανετε τον τελικο στο ΣΕΦ η στο ΟΑΚΑ που εχει ολες τισ καταλληλες προδιαγραφες και να μας δωσετε παραπανω απο αυτα τα αστεια νουμερα τον 600 εισιτηριων. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΣΕΙΣ Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.
τυχαια η ομαδα μας ελεγε σημερα οτι θα κατευει κανονικα στο γηπεδο ενω η ομαδα της πουστιας παλευε με νυχια κ με δοντια να μην γινει το ματς.....ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΨΩΛΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. 
Δεν ανεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά, τόσο προς εμάς, όσο και προς την ομάδα μας!
 

Υ.Γ.1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο τελικός να διεξαχθεί με παρουσία φιλαθλων και των δύο ομάδων ή στο Ελληνικό ή σε μεγαλύτερο γήπεδο και φυσικα με περισσότερα εισιτήρια από τα κλασσικά 600...


Υ.Γ.2 Ήρθε η ώρα να αποδείξετε, αν μπορείτε να είστε σε αυτές τις θέσεις και να πληρώνεστε από τους έλληνες φορολογούμενους, αλλά και από τις ομάδες μας με όλα τα αστεία πρόστιμα που κατά καιρούς βάζετε.

Υ.Γ.3  ΡΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.