Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Ε ναι, οφείλει να το παραδεχτεί πλέον όλη η Ελλάδα, είστε οι Πρωταθλητές. Οι πρωταθλητές Γέλιου που μια εβδομάδα τώρα με τα καμώματα σας μας έχετε κάνει να ξεχάσουμε την κρίση. Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια μια εβδομάδα για την αδικία, τα γκολ, το ξύλο που δεχτήκατε στο Καραΐσκάκη. Έχετε βάλει λυτούς και δεμένους να περάσουν με Γκεμπελικούς μεθόδους στο κεφάλι όλων των Ελλήνων ότι το πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο, ότι η superleague είναι αποτυχημένη, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν και ασχολείται από το καλοκαίρι μόνο με τα κοινά του ποδοσφαίρου, φταίει για την κατάντια του και την αναξιοπιστία του. Μας έχετε πρήξει με την "ζούγκλα" του Καραΐσκάκη, για την επίθεση που δεχτήκατε από τους οπαδούς μας, για την διαιτησία, κ ότι άλλο θυμηθήκατε μέσα στην επιθυμία σας να δικαιολογήσετε και να περάσετε στο λαγολαό ότι δεν φταίει, το ότι δεν έχετε ομάδα, αλλά όλα τα άλλα,που δεν παίρνετε  πρωτάθλημα, γιατί έτσι  πάτε να το περάσετε στους οπαδούς σας και μεταξύ μας τα έχετε καταφέρει, τους έχετε πιάσει κορόιδα.
Εαν ήμασταν αφελείς θα είχαμε πιστοί,  ότι έγιναν όργια στο Καραΐσκάκη, αλλά δεν είδαμε από τους αντικειμενικούς να μιλάνε στα "παράθυρα", ούτε είδαμε  να πέφτει λίγο μελάνι πάνω στην σελίδα τους και να μιλούν για τα κατάντια των παρενεργειών της πράσινης προπαγάνδας με την επίθεση σε  Τρύφωνα, πιλάβιο, superleague, στο σπίτι του Τοροσίδη , στις απειλές που δέχεται   ο σύλλογος μας κτλ παρατράγουδα της πράσινης κατάντιας.
Ο μηχανισμός σας έκανε μέχρι και το πρόεδρο της δημοκρατίας να κάνει δηλώσεις, έχετε πρήξει τους γραμματείς στην uefa και την fifa να ασχοληθούν μαζί σας και καταλήξατε εχτές να τρώτε τα μούτρα σας στην συνεδρίαση της superleague.
Σήμερα βέβαια μας κάνατε να "κλάψουμε" από το γέλιο με τα όσα είδαμε πριν το ματς στο Οακα. 10 λεπτά καθυστέρησε το ματς για να κάνετε το γύρο του θριάμβου!!! Αλλά μια παράκληση πείτε μας για ποιο λόγο το κάνατε αυτό, που θα έρθετε δεύτερη στο πρωτάθλημα, που φύγατε ζωντανή από το Πειραιά ή μήπως  που δεν σας έπιασαν οι οπαδοί σας όταν σας κυνηγούσαν πριν λίγες εβδομάδες στο Οακα?
Για όποιο λόγο και να το κάνατε σας ευχαριστούμε για τις στιγμές γέλιου που μας χαρίσατε και ευελπιστούμε να δούμε και ανάλογες στιγμές  σύντομα. Όσο για τους "πράσινους μαχητές", αυτούς τους απόλυτους "μάγκες ¨ που ξεκίνησαν μόνοι τους, "ατρόμητοι" και έφτασαν έως το κέντρο του  γηπέδου και πήραν το πανό της superleague, περιμένουμε να δούμε το κατόρθωμα τους στα πράσινα site σας. Βάλτε το στην κεντρική να δει όλος ο κόσμος την μαγκιά σας...περαστικά σας!

WWW.ULTRAS.GR

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ=ΨΕΥΤΕΣ

Μετα τα οσα ειδαμε απο την δημοσιογραφια τις μερες που μας περασε δεν θα μπορουσε να μην αναφερθουνε στην κλαψα απο τους ζελες για αλλη μια φορα. Τουλαχιστον οταν το κανετε να το κανετε σωστα ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΙΤ: έγινε μηχανοκίνητη πορεία, η οποία ξεπέρασε τα 2.500 μηχανάκια και ξεκίνησε από τη Λεωφόρο, πέρασε από τη ΓΓΑ, την ΕΠΟ και τη λεωφόρο Κατεχάκη και κατέληξε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτη την δημοσιογραφια πλασαρουνε ολοι οι δηθεν αντικειμενικοι δημοσιογραφοι. πειτε κ σε εμας που ειναι αυτα τα 2500 μηχανακια γιατι προκειμενου να το κανετε  πιασαρικο κ τραγικο το θεμα της κλαψας γραφετε ενα σορο μαλακιες κ ψευτιες. Εγω ειδα γυρω στα 300 με 350 αν εσεις σε αυτο βαλατε παραπανω μηδενικα εμεις δεν φταιμε σε τιποτα να διαβαζουμε μαλακιες. Μηπως οι λαγοι σας πηραν τηλεφωνο τΙ να γραψετε....???

Υ.Γ.1 Α.. ΡΕ ΖΕΛΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ........

Υ.Γ.2  ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.... ΣΕΒΑΣΜΟΣ Κ ΥΠΟΤΑΓΗ  ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ      ΠΑΛΑΙΟ 7 ΦΑΛΗΡΟ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 65-80

Μετα απο χρονια ειδαμε επιτελους μια ομαδα μπασκετ με σχεδιο με ψυχη κ παθος μεσα στο γηπεδο ΜΠΡΑΒΟ μαγγες μας κανατε να γουσταρουμε που σας ειδαμε. Μας κανατε  περηφανους για αυτη την πουτσα που ριξατε μεσα στην κωλοτουρκια. Για καποια διαστηματα η ομαδα εκανε κοιλια ειδικα στην αρχη του 3ου δεκαλεπτου που ξαφνικα αστοχουσανε ολα τα σουτ. Αλλα εκει που ολοι σας ειχαν ξεγραμενους κ με εναν παπαλουκα κ ερτσεγκ να εχουν παρει φωτια φερατε τα πανω κατω και οχι μονο κερδισαμε. Κερδισαμε  και με παραπανω ποντους απο οτι ειχαμε χασει μεσα στο ΣΕΦ .

Υ.Γ.1 ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΜΑΓΓΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ  ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕΣ. ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Υ.Γ.2 Α ΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.

Υ.Γ3  ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΤΑΝΕΙ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΛΑΓΟΙ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΣ.
ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ




Απλα ηρθατε σαν κυριες παιξατε οτι ηταν να παιξετε πηρατε τα αρχιδια μας και μετα ηρθε η κλαψα. μια ζωη θα εισαστε τα πουτανακια μας κ τα αιωνια πελατακια μας. Αλλη φορα να τρεχετε για την φυσουνα γιατι πανω στα γυρω του θριαμβου καποιος πηγε να δει τη μαρκα ειναι η φουστα κ εγινε παρεξηγηση......

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ..........ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ.

Επειδή οι δημοσιογράφοι έχουν καταφέρει να κάνουν χαζό τον κόσμο, εμείς απο εδώ όσο μπορούμε θα σας θυμίζουμε αγνές αντι-ολυμπιακές στιγμές, ώστε να καταλάβετε με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
Σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με δαλούκες και σια...και που όλοι κάναν γαργάρα, ξαφνικά θυμήθηκαν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Το ότι η διαφορά θα έπρεπε να είναι 15  βαθμούς και όχι 7 (πρίν το  χθεσινό) δε λέει σε κανέναν τίποτα. Γιατί απλούστατα τα πράσινα φερέφωνα κάνουν καλά τη δουλειά τους και το βλέπουμε όλοι.
Είναι τόσο μαλάκες άλλωστε που για να καλύψουν την ανυπαρξία τους μιλάνε λόγο ενός παιχνιδιού για ολόκληρο το πρωτάθλημα. Αυτή η αντιμετώπιση εμάς μας αρέσει γιατι ξέρουμε οτι, οπαδοί και σύλλογος στον ποα αλληλοδουλεύονται προκειμένου να κρατηθούν. Ξεχνάνε όλοι το καμένο πούλμαν της ομάδας στον πρώτο γύρο, που κανείς δεν ανέφερε...
Επειδή όμως καταντάει κουραστικό, να θυμήσουμε 2-3 πράματα στους αξιόπιστους...
Μιλάνε αυτοί που στα πέτρινα χρόνια ήταν αυτοί που με κουμπαριές προσπαθούσαν να μας διαλύσουν πουλώντας όλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Μιλάνε αυτοί που πήγαν στον πρωθυπουργό προκειμένου να μην αγοράσει την ομάδα ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.
Μιλάνε αυτοί που τα πιστόλια είχαν πάρει φωτιά...
ΜΙΛΑΝΕ αυτοί που ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ..
Μιλάνε αυτοί που βάζανε κοριούς στα αποδυτήρια.
Μιλάνε αυτοί που εξαφάνισαν την υπόθεση Ευθημιάδη...
Επειδή βαριόμαστε μετά από σκληρό γαμήσι να μιλάμε και θέλουμε τσιγάρο, να πούμε κάτι τελευταίο...
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!

Υ.Γ.1 ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!!

Υ.Γ.2 Ντροπη και σε οποιον μπηκε στο γηπεδο και χτυπησε παιχτη του βαζελου...
Ειναι ξεφτυλα να χτυπας ανημπορους,αδυνατους,γυναικες,φουστανατους,γυναικωτους..Αυτα ειναι καλο να μην γινονται...
Μην δειτε αντρα να φοραει φουστα ...αμεσως να του τη πεσετε?




Υ.Γ.3 ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΓΕΣ ΦΑΛΗΡΙΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ 7  ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟ 7 ΦΑΛΗΡΟ.
KOSOVO IS SERBIA 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7.
ZIVELI BRATE

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Ας στηριξουμε ολοι την αγαπημενη μας ομαδα. Με την πρωτοβουλια του ερασιτεχνη θα ενισχυθουν σημαντικα ολα τα τμηματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Κενο μηνυμα στο 54080 τουλαχιστον μια φορα βοηθαμε για να σταθει ο ερασιτεχνης στα ποδια του.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ

Αναγκαζομαστε ακομα μια φορα να αγνοησουμε τη λογικη μας και να ασχοληθουμε με καποιους που δεν βαζουν μυαλο,δεν θελουν να καταλαβουν,με καποιους που εχουν μαθει τα ''γραμματα'' λαθος...

 1) Σε ολα τα παιχνιδια θα περνουν μονο οσοι ασχολουνται καθημερινα με το συνδεσμο..με τα προβληματα,με τις δραστηριοτητες του κτλ
 
2)Οσοι ερχονται σε  αγωνες και δεν μας θυμουνται μονο στα ντερμπυ η τα Τσ.Λιγκ
 
3)Αν καποιος ειναι εκτος πολης και δεν εχει δυνατοτητα να ερχετε συχνα λαμβανετε υποψη το ποσα εισιτηρια εχει ζητησει ολη τη χρονια(οταν προκειτε για ντερμπυ)
 
4)Αν καποιος ειναι πιτσιρικος η δεν εχει λεφτα και δεν μπορει να γραφτει μελος μπορει να παρει εισιτηριο εαν ασχολειται με το συνδεσμο-Το εχουμε πει,το εχουμε δειξει,το εχουμε κανει
 
5)Το...''ολη την χρονια δεν ζητησα εισιτηριο θελω μονο στο ντερμπυ''.. φυσικα δε στεκει και ειναι ανοητο να το συζηταμε.
Οταν τα μελοι ειναι περισσοτερα απο τα εισιτηρια ειναι λογικο να μην φτανουν για ολους οπως και λογικο ειναι να παρουν πρωτα αυτοι που το εχουν ''κερδισει''
 
Υ.Γ. Δεν ειμαστε γκισε,δεν λειτουργουμε με φιλιες,δημοσιοσχετιστικα,δεν κανουμε εξυπηρετησεις...ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ORTHODOX BROTHERS

Δυναμικο παρων θα δωσουνε τα αδελφια μας απο σερβια καθως μετα την δικια μας παρουσια με 120 ατομα στο ματς στην σερβια με τους black rabbit. Ηρθε η σειρα τους να ερθουνε, περιμενουμε 150 ατομα περιπου. Πολλα αδελφια θα μεινουν σε σπιτια δικων μας απο την πεμπτη. Οπως οταν πηγαμε εμεις σερβια και μας παρεχαν τα παντα ετσι κ εμεις πρεπει να κανουμε το ιδιο. Να μαθετε ολοι τα σερβικα λογια στο εισαι στο μυαλο γιατι θα το πουμε στο γηπεδο κ απο προσωπικη εμπειρια που πηγα φετος τον οκτωβριο ολο το γηπεδο φωναζε το εισαι στο μυαλο κατι μαγικο λες κ ηταν  καρα'ι'σκακη ετσι κ εμεις πρεπει να κανουμε το ιδιο ζβεντα μιε σβε.... ζβεντα ζιβοτ γιε.... σουτσε μογιεγιε...... ουβεκουστε μπε....... σβεστομ βολιτε......ναπρεζβεζντα λε ναπρεζβεζντα λε.......

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΖΕΛΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

Είδαμε μία ομάδα που πάλεψε, και πήρε αυτό που της άξιζε μεσα στο χαριλαου. Και τώρα όλοι περιμένουμε τις καλύτερες πουτάνες.
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.
ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ.
Τους περιμένουμε με ανυπομονησία και ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε πάλι τα περσινά..
Γι'αυτό το λόγο και επειδή τους θέλουμε συνεπείς στο ραντεβού μας, θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να φτάσουν στο γήπεδο, δημοσιεύοντας τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν...

ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Υ.Γ.1 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΕΛΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Κ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΔΥΝΑΤΑ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΛΑΙΟ 7 ΦΑΛΗΡΟ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7

Σε μια αγωνιστική περίοδο, κατά την διάρκεια της οποίας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, έχουν άψογη-παραδειγματική συμπεριφορά, τόσο στους εντός έδρας, όσο και στους εκτός έδρας, αγώνες του Ολυμπιακού, ο κ. Μπιτσαξής αναφέρεται, με δηλώσεις και ανακοινώσεις, στον ΟΣΦΠ και τον κόσμο του, βάλλοντας, ουσιαστικά, κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ… Το γεγονός πως δεν ενθυμούμαστε καμιά αναφορά του συγκεκριμένου «κυρίου», σε οπαδούς άλλων ομάδων, έστω κι αν εκείνοι έχουν προκαλέσει (και μάλιστα επανειλημμένως) σοβαρά επεισόδια, ασφαλώς και ΔΕΝ είναι τυχαίο…

Γι’ αυτό ακριβώς, αισθανόμαστε την υποχρέωση σαν Θύρα 7, να δηλώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε, πως ο κ. Μπιτσαξής, δεν είναι μόνο άσχετος με το αντικείμενο, με το οποίο οι ανώτεροι του, τον έχουν επιφορτίσει, αλλά είναι και εμπαθής απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του… Αν ήταν μόνο αυτά τα αρνητικά στοιχεία-χαρακτηριστικά, του γ.γ. Αθλητισμού, ίσως, να μην άξιζε να πάρουμε θέση και να ασχοληθούμε μαζί του. Οι νέες δηλώσεις , όμως, οι οποίες αφορούν τον ΟΣΦΠ αποδεικνύουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, αφού είναι αναμφίβολο, πλέον, πως οι δηλώσεις του, αλλά και η γενικότερη στάση-θητεία του, μόνο την βία προκαλούν!

Ο κύριος Μπιτσαξής, θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι η απροκάλυπτη και προκλητική συμπεριφορά του, προς τον Ολυμπιακό καθώς και η αναμφισβήτητη ύπαρξη «δύο μέτρων και δύο σταθμών», δημιουργούν και καλλιεργούν αισθήματα ΟΡΓΗΣ, με… απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι γνωστό, άλλωστε, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες»… Και αυτό είναι κάτι που, επίσης, θα έπρεπε να γνωρίζει ο… «επιλεκτικός» γ.γ.Α.

ΥΓ1: Μήπως η ευαισθησία του κ. Μπιτσαξη για τις «τέχνες και το θέατρο» προέρχεται από την επιθυμία του να ανελιχθεί πολιτικά και να προαχθεί σε Υπουργό Πολιτισμού; Αν πετύχει την αντί-Ολυμπιακή «αποστολή» του, μπορεί να συμβεί κι αυτό, ποιος ξέρει…

ΥΓ2: Την ίδια ώρα που οι θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου προκαλούν την βία, οι οπαδοί του Άρη, λίγες ημέρες, μάλιστα, πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον ΟΣΦΠ, αναρτούν θέματα και εικόνες στην ιστοσελίδα τους, που όχι μόνο ΔΕΝ προκαλούν την βία, αλλά συμβάλλουν προς την εξάλειψη της… Τελικά, μάλλον, άλλοι έχουν το… όνομα (οι οπαδοί, δηλαδή) και άλλοι έχουν την… «χάρη» (οι αρμόδιοι, δηλαδή).

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

AΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ......

  

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ. ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ


ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ,
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΟΥΛΕΣ


Τα ονόματα των 21 συντρόφων:
1. Aδαμόπουλος Δημήτριος, 40 ετών, εκδότης περιοδικού, κάτοικος Κουκακίου
2. Αμίτσης Γεράσιμος, 18 ετών, κάτοικος Περιστερίου (οπαδός της ΑΕΚ)
3. Ανδριώτης Σπύρος, 24 ετών, κάτοικος Πειραιά
4. Διαλυνάς Γιάννης, 20 ετών, γιος του αναπληρωτή διευθυντή της διευθύνσεως του υπουργείου γεωργίας, κάτοικος Χαλανδρίου
5. Κανελλόπουλος Γιάννης, 18 ετών, μαθητής Λυκείου, κάτοικος Πειραιά
6. Καρανικόλας Κώστας, 26 ετών, ναυτικός, από το Καρλόβασι Σάμου
7. Κουρουπάκης Αντώνης, 34 ετών, βιβλιοδέτης, κάτοικος Χαϊδαρίου
8. Κωστόπουλος Μιχάλης, 21 ετών, σπουδαστής, κάτοικος Πετραλώνων
9. Λεωνιδάκης Σπύρος, 18 ετών, κάτοικος Χαλανδρίου
10. Λούρος Ευστράτιος
11. Μάρκου Μιχάλης, 27 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Δάφνης.
12. Μάχας Βασίλειος, 20 ετών, αρτοποιός, κάτοικος Αθηνών
13. Μπίλας Κώστας, 28 ετών, γυψαδόρος, κάτοικος Αγίων Αναργύρων
14. Παναγούλης Ηλίας, 17 ετών, μαθητής σχολής ηλεκτρολόγων, κάτοικος Αιγάλεω
15. Πιτσόλης Αναστάσιος 16. Σκλαβούνης Κώστας,
16 ετών, μαθητής Λυκείου, κάτοικος Αθηνών
17. Σπηλιόπουλος Γιάννης, 19 ετών, ηλεκτρονικός, κάτοικος Ελευσίνας
18. Τουμανίδης Παναγιώτης, 14 ετών, μαθητής Γυμνασίου, κάτοικος Φαλήρου
19. Φίλος Νίκος, 19 ετών, Υδραυλικός, κάτοικος ανω Ηλιούπολης
20. Χαϊρατίδου Ζωγραφούλα, 23 ετών, οικονομολόγος, κάτοικος ανω Ηλιούπολης
21. Χατζηγεωργίου Χρήστος, 34 ετών, εκτελωνιστής, κάτοικος Γαλατσίου

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

ΡΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΒΑΖΕΛΕΣ ΑΠΟ  ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Υ.Γ.1 ΤΟ GLX ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ

Υ.Γ.2 ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΝOI ΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Την Τρίτη συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από το "μαύρο" απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου 1981, τότε που γράφτηκε η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, όταν 21 αδελφια άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά της θύρας 7.

Λίγο μετά τις 12:30 ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της θύρας 7, που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και που ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδοθεί πλήρως οι ευθύνες γι' αυτή την τραγωδία.

"Αθάνατοι", βροντοφώναξαν με ένα στόμα γονείς, αδέλφια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρέστησαν στο ετήσιο μνημόσυνο, με τους μεγαλύτερους σε ηλικία να θυμούνται και τους μικρότερους να μαθαίνουν.

Από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας κατέφθασαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα υπήρχαν πανό από ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Θηβα, Παλλινη, Γαλατσι, Έδεσσα, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο. Ξεχώρισε εκείνο της Νίκαιας στο οποίο αναγράφεται το "Θρύλε θυμήσου 8/2/1981".

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΑΟΚΙΑ ΣΚΑΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Δωσαμε δικαιωμα στους ξεφτιλες να πανηγυριζουν.Σε αυτους που εχουν να δουν χαρα στα σκελια τους απο το 1985 γιατι απο τοτε εχουν να παρουν πρωταθλημα οι στερημενοι! Απο τοτε που γυρναγανε πρωταθλητες απο την Ν.σμυρνη,γυρω στα 15 πουλμαν κ ενα σορο αυτοκινητα, και επεσαν πανω μας σε δυο πουλμαν ΓΑΥΡΟΥΣ, στην περιβοητη ΑΛΑΜΑΝΑ ετσι για να μην ξεχνατε το μεγαλυτερο ξεφτιλισμα που εχετε φαει σκατο βουλγαροι.

Υ.Γ.1 Τραυματισατε τον μιραλας στο κεφαλι με μπουκαλι μαλαματινας κ κατι τρεχει στα γυφτικα σας.

Υ.Γ.2 Αποδειξατε απο μονοι σας οτι γουσταρετε να σας λενε ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ....γιατι ολη η Ελλαδα ειδε την βουλγαρικη σημαια στο γηπεδο της κωλοΤΟΥΜΠΑΣ. Απλα τωρα ειχε μικρο μεγεθος , ενω τα παλια χρονια σηκωνατε ολοκληρα πανο. Και μετα ακουτε κανενα συνθημα κ μου νιωθετε αδικημενοι....

Υ.Γ.3 Παιζουμε με ξανθη και πρεπει να ειμαστε ολοι εκει. Σε λιγο παιζουμε με τους ΛΑΓΟΥΣ και ολοι θα θελετε εισιτηριο. οποιοι ειναι παροντες ΠΑΝΤΟΥ θα παρουν πρωτοι να το ξερετε.

Υ.Γ.4 ΒΑΖΕΛΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ Κ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ Κ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ  Κ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΦΤΕΡΑ