Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

MΠΑΟΚ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπαοκ ειναι το ζευγαρι που εβγαλε η κληρωση για την προημιτελικη φαση του κυπελλου ελλαδος το πρωτο ματς στο ΝΑΟ ειναι 19 /1/11 κ ο επαναληπτικος στην μπουγατσουπολη ειναι 2/2/11. Παμε γερα για να μην ξεχνανε πως γαμαμε εμεις απο τον πειραια. Στη πορεια στους ημιτελικους θα αντιμετωπισουμε τους ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ  η ΤΑ ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ. Οτι και να γινει η κουπα παλι σε εμας θα ερθει παρτε το χαμπαρι Τουρκοι ποναει ακομα ο τελικος στο οακα φροντιστε να μην σας βρουμε μπροστα μας ........ΛΑΓΟΙ για εσας μην πω για τα αισχη στην λεωφορο το θρυλικο 1-4 οπου σας βρισκουμε σας βαραμε και μεσα στο γηπεδο και απο εξω......

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

1. ατρομητος- διαγορας/εθ.αστερας
2. κερκυρα/γρια-ολυ.βολου
3. Πουτανας γιοι-τουρκοι
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-μπαοκ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ:
Νικητης1-Νικητης2
Νικητης3-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...;


Τιμωρια χαδι μπορει να χαρακτηριστει αυτη που τιμωρισανε τον Π.Ο.Α καθως ηταν δυο φορες  υποτροπος, για εκτεταμενα κ για μεμονωμενα επεισοδια. Τιμωριθηκε με δυο αγωνιστηκες κεκλισμενων των θυρων κ 42.000. Iσονομια για μια ακομη φορα καθως σε εμας μια φορα καναμε εκτεταμενα επεισοδια στο μπασκετ κ μας ριξανε εξι αγωνιστηκες. Ο χαριλαος κλουκινας κ ο στεφανος στεφανοπουλος ψηφισαν υπερ της τιμωριας που κλασικα ηταν η λιγοτερο αυστηρη καθως ηταν απο δυο εως τεσσερις κ του ριξανε την μικροτερη. Ο κυριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΟΤΗΣ ψηφισε αρνητικο για την τιμωρια της ομαδας του; ...Καθως ο ενλογο κυριος απαιτουσε την μη τιμωρια του ποα κ απαιτουσε η εκθεση της αστυνομιας να μην τεθει υποψη. 

Υ.Γ.1.  Κ.ΠΑΠΑΝΟΤΗ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ Η ΣΕ ΣΥΝΦΕΡΕΙ.

Υ.Γ.2 ΕΣΕΙΣ ΛΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ:

Tα ειπαμε με την μπασκετικη ηγεσια επιτελους, Ο κοσμος δεν ξεχναει κ δεν παραταει την ομαδα. Μπορει να εχει ....παγωσει τη δυναμικη του παρουσια στο γηπεδο ( μην ξεχναμε κ την τιμωρια 6 αγωνιστικων),ομως αυτη θα επανελθει...και θα επανελθει γιατι εκει και αν εχουμε πολεμο...και μαλιστα διαρκειας, που κραταει τοσα χρονια. Δεν μπορουμε να μην ειμαστε στην πρωτη γραμμη στο χερι μας ειναι να μετατρεψουμε το ΣΕΦ ξανα σε <<καμινι>>, οπως το εχουμε κανει απειρες φορες....Για μιση χρονια ακομη θα αγωνιζεται ο ΘΡΥΛΟΣ  στο ΣΕΦ και απο του χρονου ολα θα βρουν τον δρομο τουςκαι οποιος καταλαβε, καταλαβε......
καλιο αργα παρα ποτε αυτη η συναντηση με τους ηγετες του μπασκετ. ξερουμε κ ελπιζουμε οτι τα πραγματα γινονται καλυτερα. κυριως οταν τα θεματα συζητιονται <<ενωπιος ενωπιω>>. Ετσι τα προβληματα οχι απλος λυνονται αλλα μπαινουν νεες βασεις.... Βασεις για την δημιουργια ενως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ολοι ονειρευονται. Βσικη προυποθεση για να γινει αυτο ειναι να ειμαστε ο 6ος παικτης της ομαδας οπως ειμαστε ο 12ος στο ποδοσφαιρο.

Υ.Γ.1. ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΜΙΝΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ



Η ΚΑΤΑΚΟΚKΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ γεμισε με ερυθρολευκους οπαδους απο ολοι την Ελλαδα. Δυναμικο παρων δεν μπορουσαν να μην δωσουν συνδεσμοι απο ολα τα μερη της ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ αλλα και απο αρκετες περιοχες της ΑΘΗΝΑΣ. με τετειο κοσμο ακομα και αν η μπαλα δεν λεει να μπει γκολ(12 σουτ στην εστια) δεν γινεται να χασει.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί, έχασαν πολλές ευκαιρίες  και θα μπορούσαν να είχαν "καθαρίσει" νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το κακό για τον Ολυμπιακό από το συγκεκριμένο ματς, ήταν η αποβολή του Μέλμπεργκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος θα χάσει το ματς με τον Ηρακλή τη νέα χρονιά στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.1 ΒΑΖΕΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Υ.Γ.2. Κ.ΜΠΙΤΑΞΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ. ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ :

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΘΑ 'ΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ
Τις 61 συνεχόμενες νίκες εφτασε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Επικράτησε 9-5 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Αλλα οι παιχτες σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας οι "ερυθρόλευκοι", για το γεγονός ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη τους χρωστάει χρήματα των τελευταίων 2.5 χρόνων, πέταξαν τα σκουφάκια τους στο νερό μετά το τέλος του αγώνα σε μια καθαρά συμβολική κίνηση.
 Υ.Γ.1. ΒΑΖΕΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ Κ ΣΤΟ ΠΟΛΟ; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.      

Υ.Γ.2. ΜΠΙΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ; ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ. ΑΚΟΥΓΟΣΟΥΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;
  

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΛΑΡΙΣΙΝΟΙ

Καποιοι πηγαν στο ξεναδοχειο του ολυμπιακου να κανουν τι..? Να φοβισουν τους παιχτες? Να ειναι καλα που τους καυλοσαν. Οσο για τους κουραδομαγκες του χιονιου δν χρειαζεται να αναφερο κατι καθως μια ζωη ανυπαρκτοι ειναι. Στο  τομεα κουραδομαγκια  κερδιζει ο τυρογαλας που μπηκε με το γιλεκο με ενδειξη "ΤV crew"...... Τι ειπε στον τοροσιδη ? πως να κοιταει για να παρει πλανο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ
Aς τα δουν αυτα στην ομαδα κ οταν ερθουν τα τυρια στο ναο μας κ θα θελουν βαθμους να μην τους λειπειθουμε.. Τσαμπουκαδες δεν περνανε σκατοφλωροι... Με τον μπαοκ ηταν μεγαρο μουσικης με εμας παλι αγριεψαν και αυτοι τυχαιο....?Με χαρα θα τουσ στειλουμε Β΄Εθνικη στην τελευταια αγωνιστικη..

Y.Γ.1. Η ΕΛ.ΑΣ. που αθωωνει τους ζελες; Αφαντη. Μαλλον τα ΜΑΤ ηταν εξω απο το γηπεδο και περιμεναν τους .....αναρχικους

Υ.Γ.2. Για τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ, δεν ηταν βαζελες ηταν ανθρωποι του ΠΑΜΕ,της ΓΣΕΕ, και της ΑΔΕΔΥ, που τα κανανε ολα αυτα. Μπιταξη δεν πρεπει να τιμωρησεις τα παιδια αλλες φορες τα κανανε αντιξουσιαστες οχι τωρα που τα κανανε αυτοι να τους τιμωρησεται μεχρι και πανο αναρτησανε "Εμεις στην ανεργια ,εσεις μες στη χλιδη,παιξτε μπαλα τελειωνει η υπομονη"

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

"ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ"

Ελαχιστο δειγμα της οργης και της αγανακτησης που αισθανεται συσσωμη η ερυθρολευκη οικογενεια... Οργη κ αγανακτηση για εκεινους που προωθουν τα συμφερωντα του βαζελου,βλαπτοντας ταυτοχρονα, τα συμφεροντα του ολυμπιακου....Οργη κ αγανακτηση για αυτους που παιζουν απο τις...Λεξεις και τις εννοιες, μεχρι τη νουμοσυνη μας....Μα πανω απο ολα αισθανομαστε ετσι,γιατι δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μας οτι εκεινοι που ειναι υπευθυνοι για την ισονομια,την δικαιοσυνη,την ομαλη κ επι ισοι οροιςδιεξαγωγη του πρωταθληματος ειναι οι ιδιοι που την εξεφτελιζουν.<Αφου τα κανουν αυτοι κ δεν τιμωρουνται γιατι να μην κανουμε κ εμεις τα ιδια κ χειροτερα>. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ Κ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ.
 Οι....εντολοδοχοι λοιπον ειναι τοσο...ηλιθιοι η τοσο εξαρτημενοι που δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν πως τα δυο μετρα κ δυο σταθμα κ ολο αυτο το βρομικο κολπακι, στο οποιο συμμετεχουν δεν βλαπτουν μονο τον Ο.Σ.Φ.Π. αλλα ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο.
 Να τους ξεκαθαρισουμε πως απο δω και περα οτι συμβει σε θεματα επεισοδιων ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Περσι στο παιχνιδι του π.ο.α. με τον Ατρομητο στο ο.α.κ.α. ειχαν γινει μπαχαλα τα οποια τα Μ.Μ.Ε. παρουσιαζαν(οργανωμενα παντα και κατευθυνομενα) τους ΛΑΓΟ-ΟΠΑΔΟΥΣ ως αντιξουσιαστες. Τοτε μπορει να γελαγε ο κοσμος με αυτα τα παραμυθακια αλλα ο δικηγορος του βαζελα επικαλεστηκε αυτο το εγχειρημα...στην επιτροπη, η Επιτροπη το δεχτηκε κ οι <<ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ>> αθωωθηκαν.
Η ιδια σε μορφη εγινε κ φετος ποιο ευκολα η δουλιτσα χαρη στο δεδικασμενο.
Η διαφορα με περσι ειναι οτι ο κοσμος δεν γελαει...φετος ο κοσμος βραζει καθως προσβαλλει αυτα που ο ερυθρολευκος λαος θεωρει <<ιερα κ οσια>> ο λαος του θρυλου ειναι ετοιμος κ ικανος για ολα για αυτο το ΝΟΥ ΣΑΣ.....

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ - ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ



Επιτελους η κατασταση στην βαθμολογια εγινε φυσιολογικη με εμας μονους πρωτους κ τους τυχαρπαστους σην γνωριμη θεση τους την αιωνια δευτερη. Στο ΝΑΟ μας ειδεμε αρκετες αξιολογες στιγμες κ εναν ολυμπιακο να παιζει σε αρκετα διαστηματα καλο ποδοσφαιρο με δαιμονισμενους παιχτες τον γαμια τον μιραλα κ τον φουστερ.
Η κερκιδα μαγγες δεν κινηθηκε στα γνωστα υψηλα στανταρ αλλα βοηθησε την ομαδαρα μας να παρει το αποτελεσμα που επρεπε. Ακολουθει ενα ματς με τους τυροκομους στην λαρισα που τωρα δεν υπαρχουν δικαιολογιες για να μην παμε δηλαδη κυριοι μπιταξη κ εκει στις διοικησεις των ομαδων ποτε θα εχουμε ανταλαγη οπαδων αν δεν γινονται μεταξυ των δυο ομαδων με τα ποιο συνχρονα γηπεδα.που παλια γινοντουσας πολλα χειροτερα επεισοδια αλλα τοτε ειχαμε μετακινησεις.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
1)''ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ''* Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διατέθηκαν εισιτήρια σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 149/23-11-2010 απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/ Γ.Γ. Αθλητισμού.

* Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που τυχόν θα φέρουν πανό ή πλακάτ με υβριστικό και εμπρηστικό περιεχόμενο, καθώς και πανό ή πλακάτ που θα φέρουν στηρίγματα (κοντάρια). Σε περίπτωση που εντοπισθεί η ανάρτηση τέτοιων θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν άμεσα, με μέριμνα των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

* Τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι ονομαστικά και θα χορηγούνται με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου δηλωτικού της ταυτότητας. Επιπλέον δεν θα χορηγούνται περισσότερα του ενός σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο και η διάθεση θα γίνεται μέχρι τις 24:00 της 11-12-2010, παραμονή του αγώνα. Ως εκ τούτου την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στην αθλητική εγκατάσταση ατόμων που δεν κατέχουν εισιτήρια. 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ? ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΦΑΓΑΝ ....ΜΙΑ(!!) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?

Υ.Γ. ΕΜΑΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ  ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ  ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΓΓΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΗ ...''ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ''  Η ΤΗΣ ''ΠΟΡΕΙΑΣ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Γ'ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ''ΘΥΜΑΣΤΕ'' ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ,ΞΕΡΕΙ,ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ''ΑΓΑΠΗΣ'' ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η επεμβαση του αναπληρωτη ποδοσφαιρικου εισαγγελεα Εμμανουηλ Αντωνακακη γλιτωσε τον ΠΟΑ απο μια σωστη τιμωρια καθως τα επεισοδια δεν χαρακτηριστηκαν εκτεταμενα που τοτε θα ηταν απο 2 μεχρι 4 αγωνιστηκες. Μονο στην ομαδα μας η δικαιοσυνη ειναι σωστη τυχαιο? (η απιστευτη τιμωρια 9 αγωνιστικων στο μπασκετ για εκτεταμενα επεισοδια με την αστυνομια) που ειναι οι ισονομια που μας πασαρεται ολοι σας. παμε λοιπον ποιο κατω στα γεγονοτα το σκεπτικο της πειθαρχικης επιτροπης ο μεγαλος αριθμος των φιλαθλων που δημιουργιασαν τα επεισοδια μπορουν να χαρηκτηριστουν ωσ μη φιλαθλοι της ΠΟΑ. Περιπου 30-40 οπαδοι βγηκαν απο την θυρα 35 κ συμφωνα με τον ΠΟΑ βγηκανε για να παρουνε αερα κ οχι για να παρουν μερος στα επεισοδιακ οτι αναμεσα τους ηταν κρανοφοροι που δεν ειχαν καμια σχεση με οπαδους. Το ποιο αστειο κ τραγικο σε αυτην την δικη παραλογου ειναι οτι ειπανε οτι τα επεισοδια δεν μπορουν να συνδυαστουν με τον αγωνα(ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) τα  επεισοδια θα μπορουσαν να γινουν σε μια συναυλια τον scorpions η του μαχαιριτσα

Υ.Γ.1  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ

Υ.Γ.2  ΒΑΖΕΛΕΣ  ΒΑΡΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ

Υ.Γ.3

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 7



                                         
Με τετεια παρουσια κοσμου δεν γινετε να μην κερδισεις. Αλλα πρεπει να καταλαβουνε ολοι στην ομαδα οτι δεν πρεπει να κερδιζουν απλα 1-0 κ ουτε να κανουνε ντερμπι τα ματς με ομαδες παραρτιματα. Ο κοσμος ακολουθα κ θα ακολουθα για παντα οι μονοι που αλλαζουνε ειναι οι παικτες κ αν δεν πονανε την φανελα που φορανε να αποχωρισουνε. Δεν γινεται πια να μπορουμε να παμε μονο σε ματς δευτερης διαλογης για εκτος εδρας οπως σερρες, καβαλα, κρητη  και να δινουμε τις οικονομιες μας και να μην χαιρομαστε την ομαδα μας.
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΚΑΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΑ...Ε


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΟΠΑΔΩΝ

Μιλαμε για μια φαρα οπαδων που στο χαρτι της γης ομοιους οπαδους δεν θα δεις, μιλαμε για οπαδους που δεν υποστηριζουν καν την ομαδα που βλεπουνε, μιλαμε για οπαδους που δεν εχουν ηθικη δεν ξεχναμε περσι πως μας προκαλεσανε βριζοντας τα αδελφια μας που ειναι εκει ψηλα, μιλαμε για οπαδους που στο φετινο ματς σηκωσανε πανι στο γηπεδο για πολυχρομους ρουφιανους αυτη που περσι βγενανε στις καμερες κ δινανε κοσμο αυτοι που αραζανε διπλα απο τα ματ κ το παιζανε ιστορια. ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΣΥΝΑΜΑ ΑΣΤΕΙΟ ειχαν πανι που ανεφερε εκτος αυτο για τους πολυχρομους ρουφιανους που ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι χρωμα ομαδα ειναι ο διπλανος τους στις κερκιδες, εχουν το θρασος να γραψουν ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ μαλλον θελουν κ οι ιδιοι να παθουν οτι παθανε κ στο λιμανι μας το μοναδικο σε ολη την ελλαδα
οοοοοοοοο το λιμανι ......της καβαλας ειναι.......... βαθυ 
ξυλο κ ξεβρακωμα σε καθε παοκτζη
ριξτε τον στην θαλασσα να παει να γαμ.....ει

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ




ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ...
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ''ΤΖΟΥΡΑ'' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ..ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ 
ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΑΚΑ,ΟΥΤΑ (Ν)ΤΟΥΜΠΑ,ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ
 ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ
Υ.Γ. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ
Υ.Γ.2 WE MAKE THE RULES....

Η ΑΡΧΗ

Αυτο το blog ειναι ακομα στην αρχη κ στην πορεια θα προστεθουν αρκετα ακομα πραγματα, για αυτο ζηταμε υπομονη κ οχι γκρινια.

ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΚΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΥΡΑ 7

  •    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΒΑΛΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ 30 ΕΥΡΩ Κ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΝΑΚΙΑ